" DutchEnglishFrenchGerman
"

Gazononderhoud Kampen

Gazononderhoud Kampen

Een deskundig gazononderhoud is hier bij uw dienst in KampenTuinrobuust is een tuinliefhebber die  het plaatje van uw droom buiten realiseert, met als specialiteit: gazononderhoud. Uiteraard worden de  nodige maatregelen genomen voor een gezonde grasgroei, die essentieel is om uw gazon in een goede  en aantrekkelijke vorm te brengen. De groene kleur van de natuur is altijd een lust voor het oog en  verfrissend voor de geest. Tuinrobuust is er dan ook trots op om uw gazon weer een frisse uitstraling te  geven, zodat u kunt gaan genieten en ontspannen in de rust van de natuur. Dus wilt u uw mooie gazon  laten zien aan familie, vrienden en buren? Het gazononderhoud van Tuinrobuust staat voor u klaar in  Kampen. Maak vandaag nog een afspraak!

gazononderhoud Kampen
gazononderhoud Kampen

Gazononderhoud Kampen: maaien, bemesten, beluchten

Tuinrobuust is een vakkundig hovenier in Kampen die luistert naar uw wensen, uw eisen begrijpt en uw  gazon inricht zoals u dat wilt. 

Dit is wat we doen in gazononderhoud:

✓ Maaien 

Het is een gebruikelijk maar belangrijk onderdeel van gazononderhoud dat we uitvoeren met een  kooimaaier. Het gras wordt genivelleerd op een hoogte van 4 cm, dat als goed wordt beschouwd  voor een gazon. Dit zorgt voor een nette en opgeruimde uitstraling naar buiten.

✓ Bemesten

Bemesting van het gras is belangrijk om uw gazon in een optimale conditie te houden. Het geeft  immers de juiste voedingsstoffen aan het gras wat nodig is voor het brengen van een mooie groene  kleur. Daarnaast komt bemesting ook de ondergrondse structuur van uw gazon ten goede die de  wortelontwikkeling bevordert.

✓ Beluchten

We beluchten uw grond met prikrol en hollepijpbeluchter dat bijdraagt tot een gezonde grasgroei.  Het komt erop neer dat kleine gaatjes of verticale sneetjes in de toplaag van de grond worden  geprikt. Hierdoor kunnen voedingsstoffen, water en lucht gemakkelijk in de grond komen.

✓ Verticuteren
Hiermee verwijderen mos, gras of ander organisch materiaal wat uw grasmat niet ten goede komt. Door uw gras te verticuteren zorgt u ervoor dat er genoeg lucht en ruimte bij komt en het hierdoor weer vol kan groeien.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

gazononderhoud Kampen

Gazononderhoud ook buiten Kampen

 Naast Kampen bieden we onze diensten ook aan tot een straal van 40 km vanaf Kampen omdat we  geloven in het verleggen van grenzen. De klanten zijn dol op ons gazononderhoud, we zien het dan ook  als een motivatie om uit te breiden in heel Overijssel.

Schakel ons direct in 

Gazononderhoud is nu makkelijker, veiliger en innovatiever met Tuinrobuust! Een deskundig hovenier  met jarenlange ervaring in landschap en tuinbouw. We realiseren uw droomgazon: veilig en efficiënt.  Interesse? Vraag vandaag nog een offerte aan!